fbpx

Sportos Anya 8 Hetes Életmód Program

Szeretnél végleg megszabadulni a felesleges kilóktól, az emésztési panaszoktól, a fáradtságtól?

 • Puffadás
 • Gázosodás
 • Székrekedés
 • Hasmenés
 • Reflux
 • Izzadás
 • Alvási apnoé
 • Demotiváció
 • Energiahiány
 • Magasvérnyomás
 • Ízületi fájdalmak
 • Vércukor problémák
 • Libidócsökkenés
 • Nehézlégzés
 • Falási rohamok
 • Önbizalomhiány

Már annyira sokmindent próbáltál?

 • Számtalan fogyási próbálkozáson túl vagy, mindegyikkel voltak rész eredményeid, de nem bírtad őket fenntartani?
 • A 14-30-90 napos fogyókúrák, vagy a „tisztítókúrák” után több kiló jött vissza, mint amennyi lement?
 • Ettél kevesebbet, volt hogy kihagytad a reggelit, az ebédet, mégsem történt drasztikus változás, hiába éheztél?
 • Elhagytad a kenyeret, a cukrot, a csokit, az alkoholt, lement pár kiló, de lassan visszavezetted ezeket a mindennapokba?
 • Sokszor fáradtság, ájulásszerű érzésszédülés jön rád evés után vagy evés közben és nem érted, hogy miért?
 • Próbáltad a Norbi, Réka, Challenge, Regenor, Forever, Paleo, Keto, csirke/rizs diétákat, de ezek nem voltak tarthatók, sőt még az emésztésed is rossz lett?
 • Voltál személyi edzőnél, vagy dietetikusnál, tanácsadónál, és vagy egy szélsőséges, vagy egy napi 6-8 étkezősből álló élhetetlen étrendet kaptál, amit nem tudtál betartani?
 • A másoknak bevált „módszerek” nálad nem működnek, azt érzed valami baj van veled?
 • Már társaságba sem szívesen mész, a kellemetlen izzadás, önbizalomhiány, gázosodás és a puffadás miatt?
 • Nem javuló tünetek – a puffadás az erőtlenség, a demotiváció, az ingerlékenység, a hirtelen harag a családi életedre is ránehezednek?
 • A csökkent szexuális vágy, alacsony libidó veszélyezteti a kapcsolatot?

Nézd, az igazság az, hogy:

A túlsúllyal járó fizikai és mentális problémák kéz a kézben járnak – például ha a panaszaid azért vannak, mert magas a kortizol, (stressz hormon) szinted, akkor a kalóriacsökkentés még nagyobb stresszt fog okozni.

 

-> Ettől az alvás minőséged tovább romlik, ami miatt csökken a tesztoszteron (férfi nemi hormon) termelésed.

 

-> Ettől alacsony lesz a libidód, ingerült, motiválatlan és éhes leszel.

-> Így nem fogod tudni tartani az étrendet és nem fogsz fogyni sem.

 

 • Komplexen kell kezelni az egész szervezetet, nem lehet kiragadni egy részletet a fogyásból – például a koplalás vagy a futás nem fogja megoldani azt a problémát, hogy ha tápanyaghiányok, hormonális zavarok alakultak ki a nem megfelelő táplálkozás, az inzulinzavar, vagy a gyenge emésztés miatt, stb.

 

 • Laikusként találgatni olyan, mintha vaktába lövöldöznél, vagy eltalálsz valamit vagy nem.

 

 • Minden egyénnek más és más problémája lehet, még akkor is, ha „csak” elhízásként definiáljuk – ezért az, ami másoknak bevált, nem garantált, hogy nálad működni fog, és azt sem, hogy náluk is működni fog hosszútávon.

 

 • Ahhoz, hogy hatékonyan megoldást találjunk a tüneteidre és a problémáidra, meg kell keresni hogy Nálad pontosan mi áll a háttérben, mik a kiváltó okok és ezeket komplexen kell kezelni.

Mi lenne, ha…

– nem kellene több pénzt és időt elvesztegetned felesleges fogyókúrákra, étrendekre, mert pontosan tudnád, hogy mire van szükséged?

 

– nem kellene úgy érezned, hogy csak futod a felesleges köröket és nem jutsz előre?

 

– nem kellene megvásárolni minden fogyasztó tablettát, amiről csak hallasz abban a reményben, hogy hátha ez meghozza a hőn áhított fogyást?

 

– nem kellene tovább úgy érezned, hogy csak a sötétben tapogatózol?

  

– nem kellene soha többé egyre egészségtelenebbnek érezned magad?

  

– nem kellene egyedül, támogatás nélkül szenvedned?

A jó hír az, hogy

 • táplálkozástudomány előrehaladtés most már sokkal többet tudunk ezekről a problémákról, mint 5-10 évvel ezelőtt.

 

 • A táplálkozástudományon belül egy teljesen egyedi módszert fejlesztettem ki.

 

 • Az új módszerem, komplexmegoldást kínál a panaszaidra.

 

 • Egy külön edzői, külön táplálkozásszakértői, külön segítői, külön dietetikai konzultáció költséges és nem elérhető Magyarországon, de most van rá mód, hogy elérhető áron, az otthonodban megszerezd mindazt a tudást amire szükséged van a tartós fogyáshoz.

 

 • Ha megérted azt, hogy melyik ételnek milyen hatása van a testedre, megtanulod a motivációépítést, a stressz csökkentést, és egy átfogó, laboreredmény alapú étrendet kapsz, amit könnyen tudsz tartani, akkor már soha nem fogsz elveszni és tudni fogod, hogy neked személy szerint mi kell a fogyáshoz.

 

 • Nem kell életed végéig tervszerint élned, ahogy elsajátítod a tudást, automatikusan önmagadtól képes leszel jó formába kerülni és megtartani azt, egészségesen, hosszútávon.

 

 • Létezik út minden panasz enyhítésére, bármilyen régóta is állnak fenn.

Ki vagyok én?

Nagy Sándor vagyok, extúlsúlyos, edző, táplálkozási szakember és több, mint 14 éve foglalkozok a fogyás és életmódváltás fizikai és mentális oldalával.

 

Habár jópár éve megtaláltam a módját annak, hogy megszabaduljak több, mint 40 kilónyi feleslegtől folyamatosan képzem magam, hiszen a táplálkozás tudomány is folyamatosan fejlődik.

 

Minden szabadidőmben a legújabb kutatások eredményeit tanulmányozom, előadásokat hallgatok, tanfolyamokon veszek részt, azért, hogy át tudjam adni minden laikusnak is mindazt az információt, aminek a birtokában eljuthat a tartós, egészséges fogyáshoz.

 

Rengeteg nő és férfi küzd a túlsúly mellett az időhiánnyal. A módszerem az ő életükre rászabott, könnyen kivitelezhető komplex segítség.

 

Magyarországon élek, de az online tér által nagyon szeretnék segíteni minden itthoni vagy akár külföldi magyar férfinak, akinek eddig nem sikerült megoldást találnia a fenntartható fogyására.

Jómagam is tapasztaltam,

hogy a hagyományos edzői megközelítés, a konyhai mérlegen való grammozós mérés, a heti 5-6 súlyzós és kardió edzések nem férnek bele egy 30 feletti felnőtt férfi életében egy anya életében pedig végképp nem. Nem életszerű.

 

A legtöbbször a dietetikusok, edzők, táplálkozási guruk csak a test üzemanyagával foglalkoznak, a mentális oldallal nem, pedig egy embert egy egész rendszer alkot és minden mindennel összefügg.

 

A túlsúly miatti magasvérnyomást, az inzulinérzékenység csökkenését, az erek zsírosodását, a hormonális zavarokat, az emésztési problémákat a gyógyszerek többsége nagyon ritkán oldja meg, csak a tüneteket enyhítik és elfedik.

 

A fenti problémáknál egy konzultáció alkalmával az orvos felhívhatja a figyelmet az életmódváltásra, de minden szükséges tudást nem tud átadni, hiszen nem a szakterülete.

 

Gyakran a dietetikusok a régi iskola szerint praktizálnak így a tőlük érkező segítség elavult, sablonizált és nem elég átfogó.

 

Fontos, hogy mélységében értsük meg a testünk és az elménk működését és ezáltal változtassunk a szokásainkon.

Új megoldásra van szükség

– olyan módszerre van szükség, amitől végre tényleg megszabadulsz a felesleges kilóktól

– de nem csak lefogyaszt, hanem rendezi az egészségügyi panaszaidat és életed hátralévő részében is szívesen csinálod

– olyan programra van szükség, ami elegendő információt ad és érthető módon adja át

-az összefüggések megértésére van szükség, mert minden mindennel összefügg

– félmegoldások helyett a gyakorlatban is megvalósítható, hatékony megoldás kell

A jó hír az, hogy van ilyen megoldás!

 • Habár sok új információt kell megismerned ehhez, a jó hír az, hogy a Sportos Anya 8 Hetes Programban és a Sportos Anya Klubban sok időt kapsz rá.
 
 • Sok százan részt vettek már az elmúlt két évben a hasonló programomban és óriási sikereket értek el, azóta is a tanultak csinálják.

Hogyan jött létre ez a program?

A saját szememmel tapasztaltam, hogy a környezetemben lévő férfiak vagy a gyerekkoruktól kezdve vagy az apasággal párhuzamosan túlsúllyal küzdenek. 

A nők esetében szintén akár gyerekkortól, akár a gyermekvállalás következtében szaladnak fel a plusz kilók, és nem tudnak tartósan megszabadulni tőlük.

 

 

De hogyan lehet ez?

 

Egyre nagyobb évről évre a táplálkozási tudás és mégis egyre több a túlsúlyos Magyarországon.

 

A logikus az volna, hogy egyre fittebbek vagyunk, de ez nem így van.

 

30 év feletti korosztály 63,2 %-a túlsúlyos vagy elhízott a KSH adatai szerint.

 

A fogyások és életmódváltások 90%-ban nem vezetnek eredményre, mert tarthatatlan diétákkal, és kiskapukkal, tablettákkal próbálkoznak a legtöbben.

  

Mégsem a diétákkal van a legnagyobb probléma.

  

Az évek alatt beleástam magam a szokások, függőségek, családi minták, motiváció, érzelmek, étkezési zavarok összefüggéseibe.

 

Az érzelmeink hormonális változásokat okoznak a testünkben, amik által a tudatalatti minták bekapcsolnak és újra ismételjük a túlsúlyos énünk szokásait.

 

Ez egy ördögi kör, aminek a megtöréséhez komplett identitásváltásra van szükségünk.

 

A testképünket fizikai és mentális oldalról egyszerre kell változásra bírnunk a tartós fogyáshoz.

 

Ha elég sokszor mondod magadnak, hogy „kövér vagyok” akkor kövér is leszel.

 

Amikor ezt először realizáltam, rögtön bevillant, hogy mi történne, ha megfordítanánk az áramlást?

 

Mi lenne, ha tudatosan, célzottan használnánk a pozitív megerősítéseket, önszuggeszciót és a vizualizációt, vagy akár a különböző frekvenciákat, hangokat?

 

Van egy mondás: „Minden fejben dől el.”

 

Egyre több emberrel találkoztam, akiknek nem gond az életmódváltás, már nagyon sokfajta diétát kipróbáltak, és bármilyen diétát ki is próbálnának még szívesen, a gond csak az, hogy eddig egyiktől sem lettek tartható eredményeik.

 

Ahogy mélyebben belementem ezekbe a témákba, a hormonális egyensúlyi zavarokba, az alkohol és egyéb függőségekbe, a stressz evésbe, a jutalmazásba, az étkezési zavarokba – azt találtam, hogy nagyon nagyon sok nő és férfi szenved ezeknek a tüneteitől, sokkal többen, mint amennyien tudnak róla.

 

A falási rohamoktól és a túlevés tüneteitől sokan szenvednek anélkül, hogy tudnák az okát.

 

A családosok a magas stressz miatt különösen nehezített pályán vannak.

 

Ezért is van nagyszükség arra, hogy a tudást elérhető és érthető módon átadjam a nagyközönség részére is!

 

Így jött létre a Sportos Anya 8 Hetes Program!

Mit ad Neked a Sportos Apa Program?

 • Segít lefogyni és egészségesnek lenni
 • Segít abban, hogy átlásd a táplálkozást az egész életedre
 • Segít megtanulni a tested működését
 • Segít a motivációd felépítésében és az úton tart
 • Megspórol egy csomó sikertelenséget azzal, hogy megmutatja az utat
 • Megspórolneked felesleges zsírégetőket
 • Segít megtalálni azt az étkezési formát, amiben nem éhezel, változatosan, finomakat eszel
 • Gyakorlati lépéseket tanít meg, amiknek rögtön észreveszed a hatását
 • Rendszerbe szedi azt a tudást, amit már tudsz és hozzáadja a hiányzó láncszemeket
 • Megmutatja az utat, még akkor is, ha több idő lesz mire eljutsz az egészséghez, fogyáshoz
 • Reményt ad, mert ezzel a megközelítéssel lehetséges a fenntartható fogyás

Ki tartja a programot?

A program tudásanyagát 90%-ban tőlem fogod tudni elsajátítani a tanulói felületen.

A labor elemzést, és az étrended Szűcsné Zimmermann Szilvia dietetikus kolléganőmtől fogod megkapni, és ő fogja a kezed a 8 hetes program alatt. 

A Sportos Anya 8 Hetes Programban

ezekről lesz szó:

1.) Start modul:

 

 • Mit ehetsz? Szénhidrátok, fehérjék, zsírok.
 • Hogyan mérd térfogat alapon az ételeket?
 • Hogyan építsd fel az egész éves diétádat?
 • Zsírégetés és izomépítés, egy kis anatómia a sporthoz.
 

2.) Plus modul:

 

 • Hogyan ne legyél éhes?
 • Hogyan „csalj”, hogyan térj el az étrendedtől?
 • Hogyan főzz időhatékonyan?
 • Hogyan fogyassz okosan alkoholt? (ha szeretnél néha)
 

3.) Mental Modul

 • Hogyan motiváld be magad a nehezebb napokon?
 • Miért és hogyan használd az önszuggeszciót?
 • Hogyan törd meg a szokáshurkokat?
 • Hogyan tudod gyakorlatban, valóban hatékonyan csökkenteni a stressz nyomást? (Technikák, kiegészítők)

MIT KAPSZ A Sportos Anya 8 Hetes Programban?

-Rád szabott étrendet / Labor eredményeid alapján

-A motivációd ébren tartásának technikáját (Segítek elkészíteni és használni a motivációs formuládat)

-Tanulói felületet a videós tudásanyagokkal (Örökös hozzáféréssel)

-Segédanyagokat (bevásárló lista, munkafüzet)

-Sportos Anya Klub Közösséghez tartozást (8 hét után hosszabbítható)

-Online konzultációt velem

-Kérdezési lehetőséget (a klubban/e-mailben)

-Stressz oldó gyakorlatok/ajánlásokat

-Folyamatosan, naponta bővülő egyszerű recepteket

-Plusz tippeket/tanácsokat hogyan csinálom én

A program tudás anyaga többnyire videós formában lesz átadva, de a mentális gyakorlatokhoz munkafüzetek is adunk, amiket pdf. formában lehet letölteni – ezek egy tanulói felületre vannak feltöltve, ahol egyéni belépéssel férhetsz majd hozzájuk.

A tanfolyam teljes anyagát eléred miután a laborod alapján elkészítettük az étrended és megvolt az 1-1,5 órás privát konzultációnk.

Ez a konzultáció zoom-on lesz megtartva, felvételt is készítünk róla így később bármikor visszahallgatható, ha elakadnál.

 

Csak a mikrofont használjuk hozzá.

MEKKORA ÉRTÉKET KAPSZ?

 • Egyéni, rád szabott étrend / étkezési mátrix = 50 000 Ft értékben
 • A dietetikusom egyéni ajánlása labor alapján = 30 000 Ft értékben
 • 1 alkalom konzultáció velem = 30 000 ft értékben
 • Edzés videók, gyakorlat bemutatással, magyarázattal = 270 000 ft értékben (3 hónap személyi edzés heti 3 alkalom átlag piaci ára)
 • Mentális „coaching” / segítségnyújtás = 50 000 ft értékben
 • Bevásárló lista / segédletek = 20 000 ft értékben
 • Sportos Apa Klub Közösség 8 Hétig = 20 000 ft értékben
 • Apukám fogyj le egy életre c. ebook = 10 000 ft értékben
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, segítség = 40 000 ft értékben
 • Receptgyűjtemény, konyhatechnológia tippek = 50 000 ft értékben
 • Stressz oldó gyakorlatok = 30 000 ft értékben
 • Tanulói felület tudásanyaga = 290 000 ft értékben
 • EGYÜTT: 890 000 Ft

De neked nem fog ennyibe kerülni!

Mennyiért kaphatod most meg?

890 000 FT helyett

mindössze 

149 000 Ft-ért

KEZDÉSI IDŐPONT:

A vásárlást követően egy átfogó kérdőív kitöltésével kezdjük a programot. Ez alapján készítem el az alap étrended, amit finomhangolunk majd a laborod alapján. Átlagosan 1 héten belül kezdjük jellemzően a 8 hetes programot.

Válassz, hogyan fektetsz magadba:

1 összegben vagy 3  részletben 

A Sportos Anya program 3

részletben CSAK:

55.000 ft

📆 A 2.-3. részletet 30-60 nap múlva fizeted*

A gombra kattintás után a rendszer átirányt a fizetési oldalra.

A Sportos Anya program egyszeri

díja CSAK:

149.000 ft

✅ Több, mint 10.000 ft-ot spórolsz ✅

A gombra kattintás után a rendszer átirányt a fizetési oldalra.

A Sportos Anya program 3

részletben CSAK:

55.000 ft

📆 A 2.-3. részletet 30-60 nap múlva fizeted*

A gombra kattintás után a rendszer átirányt a fizetési oldalra.

Hogyan működik a részletfizetés technikai oldalról?

Többször is kaptam megkeresést ez ügyben így leírom részletesen hogyan működik, a saját félig-meddig laikus megfogalmazásomban.

 

Magyarországon elsők között használom az OTP Simple bankkártyás rendszerének a megújuló fizetési tulajdonságát. 

 

A megadott kártya adataidat egy magyar fejlesztésű SalesForm (tulajdonos: Bártfai Balázs) nevő szoftver közvetíti az OTP Simple felé.

 

Olyasmit képzelj el, mint a Barion, Stripe stb. fizetési átjárók, azzal a nagy különbséggel, hogy ezzel megújuló fizetést is lehet kezelni.

 

Az ismertebb havidíjas előfizetések, mint a Netflix, HBO stb. pontosan ezt a megújuló fizetést használják.

 

Az előfizetői klubomban a Sportos Apa Klubban (ahova te is megkapod a 8 hetes tagságot) ezt a havonta megújuló fizetést használom.

 

A program tud még egy okos dolgot, méghozzá zárt végű előfizetést. 

 

Tehát nem folyamatosan vonja havonta a díjat életed végéig, hanem csak 3 alkalommal.

 

 

Ez után nincs több terhelés, és ráadásul mindenről automata számlát küld a rendszer a Billingo számlázóból. 

 

Nagyon megkönnyíti mindenki életét ez a rendszer. 

 

Az OTP Simple pedig garantálja a maximális biztonságot, szóval akár a teljes, akár a részletfizetés mellett döntesz, jól döntesz.

 

A fent leírtakkal remélem tudtam segíteni, részletesebben a választás után találsz leírást.

 

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekem egy üzenetet a [email protected] címemre és felveszem veled a kapcsolatot.

 

Most, hogy az oldal végére értél, feltehetek egy őszinte kérdést?

 

-> Mikor fog megváltozni a helyzet ha nem most? <-

 

Mindig lesznek ház vagy kert felújítások.

Mindig lesz az autón valami, amit meg kell javítani.

Mindig lesz olyan, amit a gyereknek megvennél.

Mindig lesz egy családi rendezvény, cégesbuli.

Mindig lesz jobb dolgod, amivel elütheted az időt.

 

Ami viszont a legbiztosabb:

 

Ha nem kezdesz el komolyan foglalkozni az egészségeddel, akkor az idővel csak rosszabb lesz. 

 

Nem véletlen, hogy itt vagy és ezeket a sorokat olvasod. 

A párod, a feleséged biztos vagyok benne, hogy büszke lenne rád, örülne és támogatna abban, hogy az elkövetkezendő éveket egészségesen, aktívan töltsétek együtt.

 

A gyerekeknek a legjobb példa, a legnagyobb hős a szüleik. A tőlük tanult mintákat fogják tovább vinni.

 

A programot mindenki végig tudja csinálni, mert pontosan az a célom, hogy a legegyszerűbb, legkönnyebb életmódváltó rendszert adjam át és szabjuk személyre.

 

A kérdés nem az, hogy végig tudod e csinálni a programot, hanem az hogy szeretnél e még további éveket eltölteni azzal, hogy saját kútfőből próbálsz összerakni valamilyen életmódot, ami hosszútávon egészségtelen és tarthatatlan lesz.

  

 

Nem kell többé egyedül szenvedned, és tesztelgetned, ezt a programot már több százan letesztelték az elmúlt években.

 

Olvasd el a véleményüket, beszámolóikat és csatlakozz te is!

Hajrá!

Sándor

 

„Mindig a MOST a legjobb alkalom!”