fbpx

Konzultáció

Nagy Sándorral

"Döntöttem, szeretnék fenntartható módon lefogyni, érdekel az online mentor program."

Mik a következő lépések?

1. lépés:

Foglalj időpontot, és töltsd ki a jelentkezési kérdőívet. A válaszaid alapján megbizonyosodunk arról, hogy valóban az én segítségemre van-e szükséged

Mindkettőnk idejét maximálisan tisztelem, ezért a konzultációs időpont választása után átirányít az oldal egy rövid kérdéssorra, aminek a kitöltésével tudod biztosítani a jelentkezésed. Szerinted is akkor érdemes egy esetleges együttműködésről egyeztetni, ha az tökéletesen neked való? A kérdéseknek ez a célja.

2. lépés:

Ha válaszoltál a kérdésekre én 72 órán belül visszajelzek

Alaposan átnézem a válaszaidat, és maximum 3 napon belül visszaigazolok e-mailben az elfogadással kapcsolatban. Amennyiben hiányos a válaszadás vagy nem tudsz valamit, akkor segítek a kitöltésben. Ha úgy tűnik még nem állsz készen a konzultációra, akkor javasolni fogom, hogy később térjünk vissza rá.

3. lépés:

45 perc alatt átbeszéljük telefonon a kihívásaidat és a megoldási lehetőségeket

A foglalt időpontodban pontosan foglak hívni, ahol átbeszéljük a jelenlegi kihívásaidat és a vágyott célokat. Csak akkor tudunk dönteni a továbbiakról, ha mindketten rálátunk ezekre.  Ha a beszélgetésünk végén úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha esetleg ezt nem teszem meg.)

4. lépés:

SPORTOS-APA-PROGRAM

A 8 hetes közös munka során végig vezetlek és segítelek. Minden következő lépést részletesen a program során leírok. Röviden: Feltérképezzük az életed főbb paramétereit. Kialakítunk egy rád szabott, fenntartható étkezési rendszert, amivel beindul a fogyásod. Magabiztosan motiválttá teszünk, hogy többé ne térj le az útról. Felruházlak a szükséges tudással, hogy el tudj térni az alapoktól.

-> Foglalj egy időpontot

-> Majd válaszolj a kérdésekre

A kérdések az „Időpont megerősítése” gombra kattintás után jelennek meg.

Időpont megerősítése

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem.  Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a jövődről.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és teher nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha apaként tartós eredményeket szeretnél elérni a fizikális és mentális fejlődés által.

Ha személyi edzésre iratkoznál be, akkor ne jelentkezz, hiszen 2021-től csak az előbb felsorolt kategóriába eső ügyfelekkel dolgozom együtt online.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt és nem akarsz aktívan tenni a céljaidért.

Bár a kiegyensúlyozott életre vágyó apákra fókuszálok, mégsem kizáró körülmény, ha még nem vagy apa, de szeretnéd rendbe tenni magad testileg és lelkileg.

Az oldal végére értél

Először is engedd meg, hogy gratuláljak.  

Tudom, hogy férfiként egy óriási lépés egy másik férfihoz fordulni segítségért. Sokan inkább válasszák az életen át tartó próbálkozást, ahelyett hogy kezükbe vennék az életüket és hatékonyan, gyorsan túllépnének a megakadásokon. 

Azzal, hogy itt vagy már bizonyítottad, hogy te azok közé szeretnél tartozni, akik tartós sikereket akarnak elérni.

Csak így tovább, jöhet az 1. lépés!